Hoval

Filozofija Hoval-a

Štednja energije - zaštita životne sredine


 

Već decenijama, ovo je vodeća ideja kompanije Hoval, koja uopšte nije samo slogan ili prazna reč, već obaveza koja temeljno definiše naše misli i čitavu našu profesionalnu aktivnost.

U oblasti tehnologije grejanja i ventilacije, Hoval je sebi postavio ambiciozne ciljeve: Da razvije jedinstvena rešenja radi svog uspeha.
Inovativni „Hoval easy-Sistem“ pruža našim kupcima merljivu dodatnu vrednost na polju trgovine, udobnosti poslovanja i troškova. Sa najvećom uštedom energije za najmanji uticaj na životnu sredinu.

Ciljevi su u našim proizvodima opipljivi. Jedan od najboljih primera za to je Hoval HomeVent® sistem za ventilaciju kuće, koji koristi modernu sorpcionu tehnologiju za primetno povećanje povrata toplote, a istovremeno sprečava neželjeno sušenje vazduha ili previsoku vlažnost u zatvorenom prostoru.

Sa oko 1.000 zaposlenih, Hoval nije velika nabrekla grupa, već globalno orijentisana, agilna i velika porodica. Njegov individualni stil spaja strast prema poslu, ličnost, odlučnost i radost. Sve to doprinosi tome, da sa svojim novim rešenjima i proizvodima partnerima pruži pouzdano i ekskluzivno rešenje.

Hoval proizvodi mogu se naći u mnogim domaćim i stranim zgradama.

Više informacija o našim proizvodima možete pronaći na sledećem linku: www.hoval.rs