Rukovanje HomeVent®-om

Sa lakoćom možete upravljati vašim ventilacionim uređajem.

Jednostavan, svestran i moderan izgled — to su HomeVent® upravljački paneli.

TopTronic E comfort plus sobna jedinica

 

Olakšava vam život

Želite da kontrolišete više od svežeg vazduha? - Ovo je moguće zahvaljujući TopTronic® E comfort plus unutrašnjoj jedinici. Kontrolišite sve Hoval proizvode - bilo da su bojleri, toplotne pumpe, rezervoari sanitarne tople vode ili solarni kolektori - pomoću upravljačke jedinice ventilacione jedinice. Skromno jednostavan, a pritom izuzetno visokog kapaciteta. Možete odlučiti koje su vam informacije najvažnije. Možete ih prikazati na početnom ekranu. Pored trenutnog kvaliteta vazduha - čak i izvan kuće (s opcionim senzorom kvaliteta vazduha VOC) - ova kontrolna jedinica može predvideti čak i vremenske prilike.

TopTronic® E comfort plus dostupan je u beloj i crnoj boji.


BG03 dizajn sobni regulator 

 

Udobnost nadohvat ruke

Možete lako definisati individualni program pomoću tastature na ekranu na dodir. Dodirnite da biste promenili podešavanja komfora, kao što su protok vazduha, vlažnost vazduha u sobi ili kontrola CO2, ili da biste aktivirali programirana podešavanja, poput rada tokom praznika ili tokom noći. Plastično kućište sa ekranom na dodir u boji, sa ugrađenim senzorom vlažnosti i proširenim funkcijama, kao i vremenskim programom i rad prema CO2 koncentraciji, povezivanjem dugmadi od kupatila/toaleta, ... Unutrašnja jedinica BG03 uvek se postavlja u referentnu sobu.


BG02 i BG02 E uređaji

 

Jednostavno automatski

Odaberite protok vazduha i vlažnost u sobi u skladu sa vašim potrebama. Ostatak se vrši automatski od strane HomeVent® kućnog ventilacionog sistema. Ekran je jasan i razumljiv. Možete povećati količinu vazduha pritiskom na dugme Parti. Ekran će vam reći da li je potrebno zameniti filter. Ova plastična kontrolna jedinica opremljena je prikaznim i radnim elementima kao i ugrađenim senzorom vlažnosti. Uvek je instaliran u referentnoj sobi. Tastatura BG02 E može se koristiti samo u kombinaciji sa HomeVent® comfort FR (201), (251) i (301) kućnim ventilacionim jedinicama.